Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Οι Υποψήφιοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Προοδευτικής - Αγώνα στην Αμμόχωστο

Συναδέλφισσα Αμμοχωστιανή, Συνάδελφε Αμμοχωστιανέ,

Με τη ματιά να κοιτά την κατεχόμενη γη μας και ταυτόχρονα να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, η Αγωνιστική Συνεργασία Προοδευτικής  - Αγώνα είναι έτοιμη για μια ακόμη φορά να δώσει δυναμικά το παρόν της στα συνδικαλιστικά δρώμενα του διδασκαλικού κόσμου στην Αμμόχωστο. 
Είναι έτοιμη να δουλέψει, όπως και πριν, για να εφοδιάσει τη νέα γενιά πολιτών της Κύπρου με τα απαραίτητα συναισθηματικά και γνωσιολογικά εφόδια, έτσι ώστε να την καταστήσει έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των χρόνων που έρχονται.

Στόχος μας μια δυνατή ηγεσία της ΠΟΕΔ στην Αμμόχωστο, η οποία θα στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια για προώθηση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που την έχει ανάγκη το δημόσιο σχολείο και ο τόπος μας.  

Η Αγωνιστική Συνεργασία Προοδευτικής - Αγώνα δεν είναι άγνωστη σε εσάς. Είναι ολόχρονα στο πλευρό σας, στα μικρά και μεγάλα σας προβλήματα. Με συνέπεια, όραμα και σταθερότητα σε αρχές και αξίες, διεκδικούμε το αύριο που μας αξίζει. 

Σπάσε το κατεστημένο στην Αμμόχωστο. Στήριξε το μαχητικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας Προοδευτικής - Αγώνα Αμμοχώστου. Δώσε δύναμη στην αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητα,δώσε φωνή στη βάση, δώσε μας την ευκαιρία για έργα.

 Οι Υποψήφιοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Προοδευτικής-Αγώνα στην Αμμόχωστο

Δεν υπάρχουν σχόλια: