Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

EKLOGES 2008

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΕΔ 29 ΜΑΙΟΥ 2008

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ – ΑΓΩΝΑ εκφράζει την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΠΟΕΔ. Η ανοδική πορεία της Κίνησης τα τελευταία χρόνια συνεχίστηκε και φέτος, με αποτέλεσμα το ποσοστό μας να έχει φτάσει το 20,18 ٪ , σημειώνοντας αύξηση μιας περίπου εκατοστιαίας μονάδας από την προηγούμενη τριετία και πέντε μονάδων την τελευταία εξαετία.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα στελέχη και υποψηφίους της Κίνησης που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την άνοδο αυτή.
Στη Γραμματεία ο εκπρόσωπος της Κίνησης θα κατέχει από φέτος τη θέση του Αντιπροέδρου της Οργάνωσης .
Σημειώνουμε ιδιαίτερα τον θρίαμβο στη Λευκωσία όπου κερδίσαμε την Προεδρία του Επαρχιακού Γραφείου της ΠΟΕΔ και τη μεγάλη επιτυχία στη Λεμεσό όπου, ως δεύτερη πλέον Κίνηση, κερδίσαμε τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα. Στην Κερύνεια για πρώτη φορά θα έχουμε τη θέση του Αντιπροέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής και στις υπόλοιπες επαρχίες παραμείναμε στα ποσοστά μας ή είχαμε μικρή αύξηση.

Τις μεγαλύτερες όμως ευχαριστίες απευθύνουμε σε όλους/ες τους /τις δασκάλους/ες και νηπιαγωγούς που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και μας δίνουν το δικαίωμα να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο στον αγώνα για αναβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας του τόπου μας και να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς το διδασκαλικό κλάδο.

Μαζί θα συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες , για ακόμα μεγαλύτερες συνδικαλιστικές κατακτήσεις , για ακόμα μεγαλύτερη πολιτιστική και κοινωνική προσφορά .


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Λάζαρος Αβραάμ Αντρέας Πιττάκαρας
Πρόεδρος Προοδευτικής Πρόεδρος Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: