Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις ΠΟΕΔ Λευκωσίας



Εκδηλώσεις ΠΟΕΔ Λευκωσίας
1.      Ενημερωτική Εκδήλωση Κλαδικής Αντικαταστατών ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση θα καταθέσουν σύντομες εισηγήσεις :
·         κ. Γιώργος Ματσικάρης, μέλος της ΕΕΥ – Διαδικασία αντικαταστάσεων
·        Σάββας Βαρνάβα, λειτουργός του ΥΠΠ -Αλλαγές στο Προαιρετικό Ολοήμερο
·        Συζήτηση παρουσία του προέδρου της ΕΕΥ, κ. Στέλιου Στυλιανού, για θέματα που αφορούν την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και τους αντικαταστάτες συναδέλφους.

2.      Αντικατοχική Εκδήλωση ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 στο Στ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς, σε συνεργασία με το Στ΄ Δημόσιο Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς, το Στ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς και το Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομους χαιρετισμούς, έγκριση ψηφίσματος καταδίκης του ψευδοκράτους, τραγούδια, αναγραφή συνθημάτων σε πανό και μπαλόνια.


3.      Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των Δασκάλων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ., στο Σατιρικό Θέατρο στην Αγλαντζιά . Η θεατρική ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θα παρουσιάσει για τα παιδιά των συναδέλφων το θεατρικό έργο «Το βασιλόπουλλον της Βενεδιάς». Τα σχετικά έντυπα για δηλώσεις συμμετοχής θα σταλούν σύντομα στις σχολικές μονάδες.
Από την ΠΟΕΔ Λευκωσίας
12/11/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: