Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Δημιουργία Κλαδικής Επιτροπής Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών ΠΟΕΔ Λευκωσίας



Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λευκωσίας προτίθεται να προχωρήσει σε λειτουργία Κλαδικής Επιτροπής Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών στην Επαρχία Λευκωσίας.
Η λειτουργία της συγκεκριμένης κλαδικής επιτροπής, κρίθηκε αναγκαία από την Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λευκωσίας, λόγω της σωρείας προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη ομάδα συναδέλφων, αλλά και της πρωτοφανής επίθεσης που δέχονται αυτό το διάστημα οι συμβασιούχοι συνάδελφοι, όσον αφορά την μελλοντική τους εργοδότηση.
Η Κλαδική Επιτροπή Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών ΠΟΕΔ Λευκωσίας θα λειτουργεί συμβουλευτικά προς την Επαρχιακή Επιτροπή και θα ασχολείται με θέματα που αφορούν τους συμβασιούχους. Παράλληλα,  θα δώσει την ευκαιρία στους νέους συναδέλφους να αντιμετωπίσουν διεξοδικά τυχόν προβλήματα, αλλά και να διεκδικήσουν οργανωμένα, μέσω του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας τα αιτήματά τους.
Για το σκοπό αυτό, καλούμε όσους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς (Δάσκαλους- Νηπιαγωγούς-Ειδικούς Εκπαιδευτικούς) είναι μέλη της ΠΟΕΔ Λευκωσίας και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην κλαδική επιτροπή Συμβασιούχων, όπως παρευρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση της Κλαδικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ, 5ος όροφος Λεωφ. Μακαρίου Γ΄18.
Θέματα Συνεδρίας :
·             Ενημέρωση
·             Εκλογή Κλαδικής Επιτροπής Συμβασιούχων
·             Προγραμματισμός Δράσης
·              
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας στα ακόλουθα τηλέφωνα :
Πρόεδρος : Απόστολος Σκουρουπάτης - 99431467
Γραμματέας : Αγάθη Γεωργιάδου - 99521653
Αντιπρόεδρος : Κυριάκος Παστίδης - 99406644
Ταμίας : Ρέα Κωνσταντίνου - 99482215
Οργανωτικός Γραμματέας : Θεοδώρα Κάππα - 99544057
Βοηθός Γραμματέας : Ανδρομάχη Πιερή - 99407010
Βοηθός Οργ. Γραμματέας : Λούκας Κυριάκου – 99464472
Από την ΠΟΕΔ Λευκωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: