Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

20 Χρονιά Προοδευτικής Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών είναι μόνον η αρχή….



H Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών, απευθύνει προς ολόκληρο τον εκπαιδευτικό κόσμο τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές για το 2013. 

Το 2013 η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής. 20 χρόνια αγώνων και προσφοράς στην εκπαίδευση του τόπου, 20 αγωνιστικά - διεκδικητικά και μαχητικά χρόνια ζωής. Για ακόμη μια χρονιά, διαβεβαιώνουμε όλους τους εκπαιδευτικούς ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε  στην πρώτη γραμμή των αγώνων για ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας του τόπου και για ικανοποίηση των συνδικαλιστικών αιτημάτων του κλάδου. 

Με αγωνιστικότητα, μαχητικότητα και διεκδικητικότητα, στα δύσκολα χρόνια που μας έρχονται, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ειρήνη στην Κύπρο, για τον τερματισμό της κατοχής και για επανένωση της πατρίδας μας. Μαζί με τους προοδευτικούς εκπαιδευτικούς μπορούμε να πετύχουμε πολλά. 

Ενωμένοι  και με φάρο μας το συμφέρον της εκπαίδευσης, των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας, συνεχίζουμε τους αγώνες μας , από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ...

 20 Χρονιά Προοδευτικής Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών είναι μόνον η αρχή….

Δεν υπάρχουν σχόλια: