Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Λειτουργία Πολιτιστικών Ομάδων ΠΟΕΔ Λευκωσίας

Συνάδελφοι,


Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας προτίθεται να ενισχύσει τη θεατρική Ομάδα με νέα μέλη, να λειτουργήσει την Ομάδα Τέχνης Δασκάλων και να δημιουργήσει Χορωδία Δασκάλων και Χορευτικό Όμιλο στην Επαρχία μας.

1. Θεατρική Ομάδα
Η Θεατρική Ομάδα «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» ΠΟΕΔ Λευκωσίας συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τη λειτουργία της, διατηρώντας και κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς το έργο « Ο σπανός τζιαι οι σαράντα δράτζιοι». Τη φετινή σχολική χρονιά προγραμματίζεται, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες, η προετοιμασία νέας θεατρικής παράστασης. Για το σκοπό αυτό καλούμε όσους/ες συναδέλφους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη θεατρική μας Ομάδα, όπως συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο ή επικοινωνήσουν με το συνάδελφο Νίκο Νικολαΐδη στο τηλέφωνο 99467674.

2. Ομάδα Τέχνης
Η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Τέχνης Δασκάλων έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου. Οι συνάδελφοι, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον την περσινή σχολική χρονιά για να συμμετέχουν στην Ομάδα Τέχνης θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς. Όσοι/ες άλλοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο και να το αποστείλουν στο Φαξ : 22447818 ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το συνάδελφο Σάββα Βασιλείου στο τηλέφωνο 99554366.

3. Χορωδία Δασκάλων ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας προτίθεται να δημιουργήσει Χορωδία Δασκάλων. Πρόθεσή μας είναι να δημιουργηθεί τετράφωνη χορωδία με την καθοδήγηση του συνάδελφου Μάριου Κυριάκου. Η χορωδία Δασκάλων θα συναντιέται μία φορά την εβδομάδα για δύο ώρες σε χρόνο και χώρο που θα καθοριστεί από τα ενδιαφερόμενα μέλη στην πρώτη συνάντηση. Παρακαλούμε, όσους/ες συναδέλφους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη Χορωδία Δασκάλων όπως συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και τα αποστείλουν στο Φαξ 22447818 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το συνάδελφο Μάριο Κυριάκου στο τηλέφωνο 99416185.

4. Χορευτικός Όμιλος
Καλούμε όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται για δημιουργία Χορευτικού Ομίλου Δασκάλων στη Λευκωσία όπως συμπληρώσουν και αυτοί το πιο κάτω έντυπο. Η δημιουργία Χορευτικού ομίλου θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον που θα επιδειχτεί.

Δήλωση Συμμετοχής σε Πολιτιστική Ομάδα του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας

Ονοματεπώνυμο : ..........................................................................................................

Σχολείο : .........................................................................................

Τηλέφωνο : ....................................................................................

E-maıl : ..........................................................................................

Πολιτιστική Ομάδα στην οποία ενδιαφέρομαι να συμμετέχω (κυκλώστε) :

ΘΕΑΤΡΟ     ΧΟΡΩΔΙΑ      ΤΕΧΝΗ      ΧΟΡΟ

Υπογραφή : .......................................................................

ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 21/09/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: