Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πρώτη συγκέντρωση θεατρικής Ομάδας ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ για ανέβασμα νέας παράσταση

Θεατρική Ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ



Η θεατρική Ομάδα Δασκάλων «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» ΠΟΕΔ Λευκωσίας συνεχίζει τις παραστάσεις του θεατρικού έργου «Ο Σπανός τζιαι οι σαράντα δράτζιοι» από το ομώνυμο βιβλίο του Χαμπή Τσαγγάρη, σε διασκευή Δημήτρη Ξύστρα και σκηνοθεσία Νίκου Νικολαΐδη. Το έργο έχει προκριθεί στην τελική φάση του Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου του ΘΟΚ και έχει επιλεγεί στις 5 καλύτερες παραστάσεις του Φεστιβάλ. Στις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 το έργο θα παρουσιαστεί από τη θεατρική Ομάδα στη Νέα Σκηνή του ΘΟΚ στα Λατσιά, στα πλαίσια της τελικής φάσης του Φεστιβάλ.

Παράλληλα, την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010, η θεατρική Ομάδα ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ξεκινά τις πρόβες για το ανέβασμα νέας θεατρικής παράστασης. Η πρώτη συνάντηση για την νέα παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο Σταυρός Στροβόλου, η ώρα 19:00 στις 22/11/2010.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην νέα παράσταση της θεατρικής Ομάδας ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΟΕΔ Λευκωσίας να δώσουν το παρόν τους στην πρώτη συνάντηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Νίκο Νικολαΐδη στο τηλέφωνο 99467674.

ΠΟΕΔ Λευκωσίας

15/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: