Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Φιλανθρωπική Θεατρική Παράσταση


Η Πολιτιστική Επιτροπή  ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση, «Το Βασιλόπουλο της Βενεδιάς», η οποία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όλα τα καθαρά έσοδα  από το εισιτήριο εισόδου, θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα  «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος» ΚΕ.Π.Α. που εδρεύει στο Παραλίμνι.

Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο λαϊκό κυπριακό παραμύθι και η διασκευή του  ανήκει στον Κωστή Κολώτα, ενώ η  προσαρμογή και σκηνοθεσία στο Νίκο Νικολαΐδη. Τα σκηνικά και κοστούμια φιλοτεχνεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου  και τη μουσική συνθέτει ο Γιώργος Κάρβελλος.  Τους ρόλους ερμηνεύουν εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέλη της ΠΟΕΔ. Σημειώνεται δε, ότι όλοι οι συντελεστές εργάζονται αφιλοκερδώς.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Απριλίου 2012, ώρα 5.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο  Xenion, όπου παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό δωρεάν.

Λόγω της χωρητικότητας του αμφιθεάτρου και για αποφυγή συνωστισμού και παρεξηγήσεων τη μέρα της παράστασης, σας αποστέλλουμε μικρό αριθμό εισιτηρίων, αξίας 5 ευρώ  το ένα, με την παράκληση να προπωληθούν σε μαθητές του σχολείου σας, δίνοντας προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά τους. Σε περίπτωση που δε θα μπορέσετε να  διαθέσετε όλα τα εισιτήρια, να επικοινωνήσετε μέχρι την Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, με έναν από τους πιο κάτω:
(Σάββα Πίτσιλλο  99475162,  Φωτεινή Μάρκου  99795600 , Μαρία Κούτσιου  99538970)

Η δική σας βοήθεια θα είναι πολύ σημαντική και καθοριστική στην επιτυχία της παράστασης και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.



Με εκτίμηση,


  Σάββας Πίτσιλλος                                                                                        Μαρία Κούτσιου
       Πρόεδρος                                                                                                Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: