Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μεταπτυχιακά προγράμματα Πανεπιστημίου FREDERICK - Υποτροφίες για Εκπαιδευτικούς


Η Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick θα προσφέρει κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα επιπέδου Μάστερ στις θεματικές περιοχές «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη» (προσφέρεται στη Λευκωσία) και «Επιστήμες της Αγωγής: Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης» (προσφέρεται στη Λεμεσό).

Και τα δύο Προγράμματα:
ü  Έχουν αξιολογηθεί θετικά και εγκριθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων μέσω διαδικασίας αξιολόγησης από διεθνή ομάδα καταξιωμένων καθηγητών πανεπιστημίων.
ü  Έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη αρμόδιων κυβερνητικών υπηρεσιών, μη κυβερνητικών οργανισμών και φορέων του ιδιωτικού τομέα.
ü  Προσφέρονται στην Ελληνική γλώσσα, από διακεκριμένους καθηγητές του Πανεπιστημίου Frederick και Πανεπιστημίων της Ελλάδας, καθώς και άλλους προσοντούχους επιστήμονες.
ü  Συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη και την έρευνα, καλύπτοντας τα θέματά τους τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και με πρακτική εξάσκηση.

Πληροφορίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη» παρέχονται στην ιστοσελίδα www.ncu.org.cy/MSc/ και στο σχετικό ενημερωτικό έντυπο του Προγράμματος. Πληροφορίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής: Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης» παρέχονται στην ιστοσελίδα http://www.frederick.ac.cy/MAESPLE/ και στο σχετικό ενημερωτικό έντυπο του Προγράμματος.  Επίσης, πληροφορίες για τα δύο Προγράμματα μπορούν να δοθούν τηλεφωνικώς (22431355 και 25730975) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (pre.kc@frederick.ac.cy).
Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του Πανεπιστημίου να διατηρήσει στενές σχέσης συνεργασίας με το χώρο των εκπαιδευτικών και ιδιαίτερα με την ΠΟΕΔ και την ΟΕΛΜΕΚ, έχει αποφασιστεί όπως προσφερθούν σε μέλη της κάθε οργάνωσης από δύο υποτροφίες (50% των διδάκτρων) για κάθε Πρόγραμμα.
Και στα δύο Προγράμματα υπάρχει ακόμη μικρός αριθμός αδιάθετων θέσεων, οι οποίες θα κατανεμηθούν τον Σεπτέμβριο σε υποψήφιους που θα υποβάλουν μέχρι τότε την αίτησή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: