Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση συμμετοχής σε διαγωνισμό δημιουργίας λογότυπου και αφίσας


Πρόσκληση συμμετοχής σε διαγωνισμό δημιουργίας λογότυπου και αφίσας στο πλαίσιο των εορτασμών των 20 χρόνων της Προοδευτικής Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Η Προοδευτικής Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών προκηρύσσει διαγωνισμό για τη δημιουργία λογότυπου και αφίσας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια από την ίδρυση της Κίνησης.
Το λογότυπο και η αφίσα πρέπει να είναι πρωτότυπα και αυθεντικά, να εκφράζουν τους αγώνες και την προσφορά της Κίνησης στην παιδεία, στον πολιτισμό και στην κοινωνία, όπως επίσης να δίνουν του στίγμα του οράματός της για το μέλλον. Κάθε διαγωνιζόμενος/η μπορεί να υποβάλει τις προτάσεις του/της σε μορφή pdf ή jpeg στην ηλεκτρονική διεύθυνση: proodeftikidask1@gmail.com. Οι διαγωνιζόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012. Στον/η νικητή/τρια θα δοθεί χρηματικό έπαθλο 200.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Κίνησης (www.proodeftikidask.com). Τα δικαιώματα των έργων που θα κερδίσουν θα ανήκουν στην Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών για πλήρη και αποκλειστική χρήση.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: