Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι αύριο Παρασκευή 20/9 και ώρα 1700 στη μεγάλη Αντιφασιστική πορεία.

Κάλεσμα στην Αντιφασιστική Πορεία της ΕΔΟΝ

«Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον»! Οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής αποθρασύνονται μέρα με τη μέρα. Χτυπούν μετανάστες, συνδικαλιστές, τρομοκρατούν, σπέρνουν το φόβο, το μίσος και την διχόνοια στο λαό και τώρα δολοφονούν εν ψυχρώ! Στόχος τους είναι ο λαός να μη σηκώσει κεφάλι απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές που τους επιβάλλονται.

«Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον»! Χρειάζεται μαζικός, πολιτικός και οργανωμένος αγώνας για να απομονώσουμε και να εξουδετερώσουμε το τέρας του νεοφασισμού, πριν σηκώσει κι άλλο κεφάλι.

Καλούμε τον κάθε δημοκράτη και προοδευτικό νέο, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους άνεργους, τους εργαζόμενους να αντιδράσουν! Να καταγγείλουμε και να ανακόψουμε αυτό το καρκίνωμα πριν θρηνήσουμε και άλλους συνανθρώπους μας. Ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει φασισμός. Ο ιμπεριαλισμός χρησιμοποίησε τον εθνικισμό – σοβινισμό για να σπείρει το μίσος και τη διχόνοια ανάμεσα στο λαό.

Χρησιμοποίησε τους αμετανόητους πραξικοπηματίες της ΕΟΚΑ Β’ για να επιβάλει τα άνομα σχέδιά του με τραγική κατάληξη το δίδυμο έγκλημα του 1974, του οποίου οι πληγές παραμένουν ανοιχτές.

Έχουμε χρέος ως λαός να τους σταματήσουμε! Να στείλουμε ισχυρό μήνυμα στους εδώ ομοϊδεάτες τους ότι οι τραμπουκισμοί και  η τρομοκρατία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Να στείλουμε ισχυρό μήνυμα και στην πολιτεία και συγκεκριμένα στον κ. Ιωνά Νικολάου που σφυρίζει «αδιάφορα» για την οργανωμένη παρουσία του φασισμού στην Κύπρο.

Η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών, καλεί τα μέλη της - τους φίλους της αλλά και σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο, όπως δώσει μαζικά το ΠΑΡΩΝ τουΙ στην Αντιφασιστική πορεία που διοργανώνει η ΕΔΟΝ αύριο Παρασκευή 20/9 προς την Ελληνική Πρεσβεία, προσυγκέντρωση, ώρα 17:00 στο μνημείο Πεσόντων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (ΠΑΣΥΔΥ). Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ, Χάρης Καράμανος. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: