Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Οι Υποψήφιοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Προοδευτικής - Αγώνα στη Λεμεσό


Συναδέλφισσα και Συνάδελφε του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λεμεσού,

Με καθαρή συνείδηση, με εχέγγυο τη δράση μας, με πλήρη επίγνωση του βάρους της ευθύνης, σε κοιτάζουμε κατάματα και ζητούμε τη στήριξή σου στις επερχόμενες εκλογές της ΠΟΕΔ. 

Με υπευθυνότητα  και δυναμισμό σταθήκαμε στο πλευρό σου την τελευταία τριετία. Σταθήκαμε στο πλευρό σου εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, συνδικαλιστικά, αλλά κυρίως συναδελφικά.

Διοργανώσαμε για ‘σένα σειρά ενημερωτικών συναντήσεων και εκπαιδευτικών συνεδρίων, που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Φτιάξαμε για ‘σένα την ιστοσελίδα μας, προσφέροντάς σου έτσι άφθονο εκπαιδευτικό και συνδικαλιστικό υλικό. Σου δώσαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δεκάδες θεατρικές παραστάσεις φθηνότερα. Διασκεδάσαμε μαζί στις συναυλίες και στις μπουάτ που διοργανώσαμε. Στηρίξαμε τη δημιουργία της Θεατρικής Ομάδας «Ανατροπή», παραχωρώντας σου έτσι το βήμα για να καυτηριάζεις τα κακώς έχοντα της κυπριακής κοινωνίας. Προωθήσαμε και επιλύσαμε δεκάδες μικρά και μεγάλα σου προβλήματα. 

Μαζί συνάδελφε και συναδέλφισσα, μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης, η αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας και η υπεράσπιση του κύρους και της αξιοπρέπειας του μαχόμενου εκπαιδευτικού.

Στις 19 Μαΐου σε καλούμε να σμίξεις τη φωνή σου με τη δική μας.  Να στηρίξεις με την ψήφο σου το μαχητικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας Προοδευτικής – ΠΑΣΚ Αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: