Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οι Υποψήφιοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Προοδευτικής - Αγώνα στη Λευκωσία

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,

Το 2008 η πλειοψηφία του διδασκαλικού κόσμου της Λευκωσίας μας έδωσε την εντολή και την ευκαιρία να ηγηθούμε του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Ολόκληρη την τριετία 2008-2011, αφιερώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε σε αυτή την εντολή

Κατέχοντας  συντονιστικό ρόλο στην ΠΟΕΔ Λευκωσίας και πάντα σε συνεργασία με τις άλλες κινήσεις στο Επαρχιακό Γραφείο της ΠΟΕΔ Λευκωσίας, πετύχαμε να αναβαθμίσουμε και να εμπλουτίσουμε τη δράση της ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Αναβαθμίσαμε την επικοινωνία με τον εκπαιδευτικό και τους διδασκαλικούς συλλόγους, πετύχαμε την πολιτιστική δραστηριοποίηση της ΠΟΕΔ Λευκωσίας με τη δημιουργία πολιτιστικών ομάδων και την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναπτύξαμε έντονη δράση στον τομέα της επιμόρφωσης των μελών της ΠΟΕΔ Λευκωσίας, στηρίξαμε  συνδικαλιστικά και επαγγελματικά τους συναδέλφους και τους διδασκαλικούς συλλόγους, στηρίξαμε της Κλαδικές Επιτροπές της ΠΟΕΔ Λευκωσίας, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του απλού εκπαιδευτικού της Λευκωσίας.

Η Αγωνιστική Συνεργασία Προοδευτικής ΠΑΣΚ Αγώνα Λευκωσίας απευθύνεται σε όλους εσάς ανεξάρτητα από την ιδεολογική, πολιτική ή κομματική τοποθέτησή σας. Το κριτήριο μας δεν είναι αυτό. Το πιο βασικό κριτήριο είναι η αγωνιστική διάθεση, η μαχητικότητα, η διεκδικητικότητα, η θέληση για στήριξη του δημόσιου σχολείου και η θετική συμβολή στη μεγάλη προσπάθεια για προώθηση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που την έχει ανάγκη το δημόσιο σχολείο και ο τόπος μας. Στόχος μας η ολοκλήρωση της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης, η αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας, η υπεράσπιση του κύρους και της αξιοπρέπειας του μαχόμενου εκπαιδευτικού.

Τολμούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να σας ζητήσουμε να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την ΠΟΕΔ Λευκωσίας στηρίζοντας Αγωνιστική Συνεργασία Προοδευτικής Αγώνα. Μαζί, συνεχίζουμε για ακόμη μια τριετία έργων, δράσης και προσφοράς. Δυνατή Αγωνιστική Συνεργασία Προοδευτικής Αγώνα = Ισχυρή ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Στήριξε το μαχητικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας Προοδευτικής Αγώνα στη Λευκωσία. Στήριξε τον απλό εκπαιδευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: