Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αύριο Πέμπτη 19 του Μάη, στήριξε Αγωνιστική Συνεργασία Προοδευτικής Άγωνα

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Αύριο Πέμπτη 19 του Μάη, έφθασε η ώρα που θα ασκήσεις το εκλογικό σου δικαίωμα, η ώρα που εσύ θα  αποφασίσεις για την ΠΟΕΔ της επόμενης τριετίας, η στιγμή που θα  επιλέξεις τους ανθρώπους που θα σε εκπροσωπούν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέσα από αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας  έχεις την ευκαιρία να στείλεις τα δικά σου μηνύματα και να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις. 

Στείλε λοιπόν μήνυμα μεταρρύθμισης, μήνυμα αλλαγής. Απάντησε σε αυτούς που θέλουν να αποχωρήσουν από το διάλογο για τη μεταρρύθμιση, σε αυτούς που ήθελαν να ακυρώσουν τη συμμετοχή σου στην επιμόρφωση για τα Ν.Α.Π., σε αυτούς που πολεμούν την παιδεία  μας και τα παιδιά μας. Συνάδελφε δείξε τους το δρόμο της αλλαγής και της μεταρρύθμισης.

Απάντησε σε αυτούς που θέλουν μείωση των κλιμάκων εισδοχής των νέων, αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης και παγιοποίηση των μισθών μας. Δυνάμωσε τη φωνή, τους αγώνες και τις διεκδικήσεις σου.

Απάντησε στο λαϊκισμό και στο ψέμα. Στήριξε συνέπεια και σταθερότητα. Στήριξε ειλικρίνεια για τη δική σου αξιοπρέπεια, για να φτιάξουμε μαζί την ΠΟΕΔ που μας αξίζει.

Κάνε τη φωνή σου δύναμη μεταρρύθμισης,στήριξε αυτούς που ολόχρονα σε στηρίζουν και αυτούς που θα είναι μαζί σου, στο πλάι σου και μετά τις εκλογές. 
Στήριξε τη δική σου οικογένεια, τους δικούς σου ανθρώπους. Στήριξε Αγωνιστική Συνεργασία Προοδευτικής Αγώνα.

Για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΕΔ,
μέσα από τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των εκπαιδευτικών,
για ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μεταρρύθμιση
και ΑΓΩΝΑ για την καθημερινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: