Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Εικοσάχρονα αποφοίτων 1991 Παιδαγωγικής Ακαδημίας Κύπρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε σε συνάντηση με την ευκαιρία των εικοσάχρονων της αποφοίτησής μας από την Παιδαγωγική Ακαδημία (1991). Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας (νυν Πανεπιστήμιο Κύπρου) στο εσωτερικό προαύλιο την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 στις 20:00.
Για καλύτερη και έγκαιρη οργάνωση της συνάντησης, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις πιο κάτω οδηγίες:
1. Η συμμετοχή στη συνάντηση θα έχει κόστος €25, τα οποία θα διατεθούν για τη δεξίωση (ποτό, εδέσματα, μουσική, προβολές, αναμνηστικό δώρο). Το ποσό μπορεί να πληρωθεί με δυο τρόπους: Α. αποκοπή από το μισθό αφού υπογραφεί το επισυναπτόμενο έντυπο και αποσταλεί το αργότερο μέχρι τις 12 Μαΐου 2011 με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22306060.
Β. με κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό 20χρ.1991 Αποφ.ΠΑΚ 2011 του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Δασκάλων με αριθμό: 2022205-5. Παρακαλούμε κατά την κατάθεση να σημειώσετε ονοματεπώνυμο και αριθμό προσωπικού φακέλου. (Κατάθεση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε συνεργατικό ταμιευτήριο) 
2. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το έντυπο που θα βρείτε διαδικτυακά στη διεύθυνση:
http://pak1991.blogspot.com/

Εάν γνωρίζετε συμφοιτητές μας που πιθανό να μην ενημερωθούν μέσω του σχολείου (οι οποίοι δεν εργάζονται σε σχολεία της δημοτικής εκπαίδευσης) παρακαλούμε να τους ενημερώσετε.
Η συνάντηση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου . Σε περίπτωση που υπάρχει πλεόνασμα στο ποσό που θα μαζευτεί, θα ανακοινωθεί η τελική διάθεσή του. 
Ομάδα Πρωτοβουλίας συνάντησης αποφοίτων Π.Α.Κ. 1991 
Δημήτρης Ολυμπίου, Χαράλαμπος Σπύρου, Παναγιώτης Θεοδώρου, Παναγιώτης Πέτρου, Χρύσω Οικονομίδου, Αναστασία Ευθυμίου-Γεωργιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: