Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Δεν κάνει τίποτα σωστό αυτή η κυβέρνηση…

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία, «αγανάκτησε» και μας ενημερώνει με ανακοίνωσή της ότι το αλαλούμ Χριστόφια χτυπά και την παιδεία και ότι αυτή η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα σωστό.

Αυτός ο «κατήφορος της κυβέρνησης που δεν έχει τελειωμό», θα καταστρέψει τον τόπο, αφού αυτή η κυβέρνηση παραχώρησε κοινωνικές παροχές σε ομάδες του πληθυσμού που τις έχουν ανάγκη, προσπαθεί να τα πάρει από τους «καημένους» τους πλούσιους που με τόσο κόπο και μόχθο έχουν δημιουργήσει την περιουσία τους και το κυριότερο, προσπαθούν να εκσυγχρονίσουν την παιδεία και να εφαρμόσουν νέα αναλυτικά προγράμματα, τη στιγμή που δεν τα έχουμε ανάγκη.

Κοινωνικές Παροχές : Αύξηση συντάξεων, καθιέρωση πασχαλινού φιλοδωρήματος για συνταξιούχους, φοιτητικό πακέτο με επιδόματα…. ΔΕΝ είναι σωστά σύμφωνα με την ΠΑΔΕΔ και προφανώς συμφωνούν με τη θέση του ΔΗΣΥ για κατάργησή τους.

Οικονομία : Προσπάθεια για φορολόγηση του πλούτου, μέτρα στη βουλή για τη φοροδιαφυγή, νομοσχέδιο για αύξηση του εταιρικού φόρου, νομοσχέδιο για φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας… ΔΕΝ είναι σωστά σύμφωνα με την ΠΑΔΕΔ και προφανώς συμφωνούν με τη θέση του ΔΗΣΥ για να φορτωθούν μόνον οι δημόσιοι υπάλληλοι την οικονομική κρίση.

Παιδεία : Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση, Νέα Αναλυτικά Προγράμματα, Νέο Ωρολόγιο Πρόγραμμα, Νέο Σχέδιο Αξιολόγησης, Εκδημοκρατικοποίηση της παιδείας… ΔΕΝ είναι σωστά σύμφωνα με την ΠΑΔΕΔ και προφανώς επιδιώκουν τη μη υλοποίησή τους γι ‘ αυτό εισηγούνται και αναστολή εφαρμογής των Νέων Ωρολογίων προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: