Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Οδηγίες για την Παγκύπρια Γενική Συνέλευση Μελών ΠΟΕΔ - Ψήφισμα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ Οδηγίες ψηφοφορίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ενόψει της Παγκύπριας Γενικής Συνέλευσης των Μελών της Οργάνωσης, που πραγματοποιείται την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου, 2013, με σκοπό να δοθεί στους συναδέλφους η ευκαιρία να τοποθετηθούν με την ψήφο τους για την παραπέρα πορεία των θεμάτων που απασχολούν τον Κλάδο και τη Δημόσια Δημοτική Εκπαίδευση, γενικότερα, κρίνουμε σκόπιμο να φέρουμε σε γνώση σας τα ακόλουθα :
1. Η Παγκύπρια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα κατά Επαρχιακό Γραφείο Κέντρα :
ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως
ΛΕΜΕΣΟΣ : Κ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ : Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου
ΛΑΡΝΑΚΑ : Δημοτικό Σχολείο Καθαρής (Δ. Λιπέρτη)
ΠΑΦΟΣ : Ι΄ Δημ. Σχολείο Πάφου
ΜΟΡΦΟΥ : Δημοτικό Σχολείο Περιστερώνας
2. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται στον Κατάλογο των Μελών. Κανένα μέλος που δεν έχει περιληφθεί σ’ αυτόν δεν δικαιούται να ψηφίσει, εκτός αν αυτός από λάθος παραλείφθηκε από τον Κατάλογο.
3. Οι εργασίες της Συνέλευσης περιλαμβάνουν μόνο ψηφοφορία, η οποία και θα αρχίσει στις 8 το πρωί και θα συνεχιστεί - με ημίωρη μόνο διακοπή μεταξύ των ωρών 2.00 – 2.30 μετά το μεσημέρι - ως τις 5 το απόγευμα.
4. Κάθε μέλος μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα ψήφου στο Κέντρο του Επαρχιακού Γραφείου που είχε ψηφίσει και για τους σκοπούς των τελευταίων εκλογών στην ΠΟΕΔ. Καταβλήθηκε προσπάθεια τα νέα μέλη να κατανεμηθούν στα Ε.Γ. με βάση τον τόπο διαμονής τους.
Όσα μέλη καθίσταται αναγκαίο να ψηφίσουν σε άλλη επαρχία, μπορούν να το πράξουν, ύστερα από συνεννόηση μεταξύ των επηρεαζόμενων Επαρχιακών Γραφείων.
6. Οι Διευθυντές των σχολείων παρακαλούνται να διευκολύνουν τους συναδέλφους να απουσιάσουν, σε χρόνο από το μη διδακτικό τους, ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν στο χώρο της Συνέλευσης και να ψηφίσουν.
7. Ο Κατάλογος Μελών τηρείται με σειρά Αριθμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, γι’ αυτό και, για να εντοπιστεί το όνομα του εκλογέα, απαιτείται να δοθεί ο μοναδικός αυτός αριθμός του.
8. Πώς ψηφίζετε :
• Χρησιμοποιήστε την πέννα που υπάρχει στο θάλαμο ψηφοφορίας ή άλλη που, όμως, απαραίτητα, να είναι μπλε ή μαύρου χρώματος.
• Σημειώστε ένα από τα σημεία +, Χ ή ν στο τετράγωνο κάτω από την επιλογή σας.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: