Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Σε αυτό το σημείο έκανε γκάφα η ΠΑΔΕΔ για την 0,5 της εξομοίωσης

Μπορεί να έχει δίκαιο η ΠΑΔΕΔ όταν ισχυρίζεται ότι πρώτη η Προοδευτική δημοσιοποίησε το θέμα της 0,5 μονάδας για την εξομοίωση, στην ενημέρωση που αποστέλλουμε ηλεκτρονικά μετά από κάθε Δ.Σ. όμως :
  • Η αναφορά μας ήταν με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το όλο θέμα να αντιμετωπίζεται εντελώς ενημερωτικά και επιφανειακά για ευνόητους λόγους.
  • Δεν τοποθετηθήκαμε επί της ουσίας του θέματος, αλλά απλά ενημερώσαμε - όπως πάντα κάνουμε- για τις αποφάσεις του Δ.Σ..
Όμως αντιδράσαμε και εξακολουθούμε να αντιδρούμε για τον τρόπο ου η ΠΑΔΕΔ επέλεξε να παρουσιάσει το θέμα και κυρίως για τα πιο κάτω σημεία της ανακοίνωσης της :
  1. "Σε συνάντηση της Γραμματείας της ΠΟΕΔ με την ΕΕΥ τέθηκε από τα μέλη της Επιτροπής θέμα αλλαγής της απόφασης πολιτικής της ΕΕΥ για παραχώρηση ½ μονάδας στους κατόχους πτυχίου εξομοίωσης ". ΣΧΟΛΙΟ : Η ΠΟΕΔ έθεσε λανθασμένα το θέμα και ΟΧΙ η ΕΕΥ.
  2. "Κατά τη συζήτηση που προέκυψε η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αντέδρασε έντονα μέσω του Γενικού Οργανωτικού τότε και σημερινού προέδρου της ΠΟΕΔ κ. Λοΐζου Γιάσουμα στο να προχωρήσει η ΕΕΥ στην αφαίρεση της μισή μονάδας, με το επιχείρημα ότι το θέμα χρήζει νομικής γνωμάτευσης.", ΣΧΟΛΙΟ : Προσπάθησε να καρπωθεί πολιτικά το θέμα η ΠΑΔΕΔ παρουσιάζοντας τα υπόλοιπα μέλη της Γραμματείας ως γλάστρες οι οποίοι παρακολουθούσαν αδρανής. 
  3. "Όποια κι αν είναι η απόφαση, σίγουρα θα προκαλέσει αισθήματα αδικίας σε συγκεκριμένη ομάδα συναδέλφων, η οποία έχει κάθε δικαίωμα να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο εάν θεωρήσει ότι η πολιτική της ΕΕΥ, προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, παραβιάζει τα έννομα συμφέροντά της. " ΣΧΟΛΙΟ : Εδώ ακριβώς σε αυτό το σημείο αναφερόμαστε σε ΓΚΑΦΑ της ΠΑΔΕΔ... και ας κάνουν ότι δεν καταλαμβαίνουν το γιατί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: