Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πρόσκληση σε ημερίδα ΥΠΠ με θέμα "Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών"

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών», το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011, από τις 9:30π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Holiday Inn  στη Λευκωσία.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Ανδρέας Δημητρίου, ο κ. Erik de Corte, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Leuven, ο κ. Γιώργος Μαυρογιώργος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο κ. Μιχαλίνος Ζεμπύλας, Επίκουρος Καθηγητής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Θα ακολουθήσει δεξίωση και θα απονεμηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Για σκοπούς έγκαιρης ετοιμασίας των πιστοποιητικών συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο φαξ 22800962.

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου «Πρόγραμμα Προϋπηρεσιακής Κατάρτισης για Υποψήφιους Εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 22800819 και 22800731. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: