Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ένας Ιστορικός Περίπατος της Λευκωσίας.

Σκιαγραφώντας την Πολυπολιτισμικότητα στην Κύπρο: Ένας Ιστορικός Περίπατος της Λευκωσίας.

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011, 10:00-16:00 (Σημειώστε ότι θα προσφερθεί γεύμα).

Τόπος συνάντησης, το οδόφραγμα της οδού Λήδρας/Lokmaci στο βόρειο μέρος της Λευκωσίας, στις 10:00. Παρακαλούμε να είστε εκεί εγκαίρως.


Το Ερευνητικό Ινστιτούτο POST, σε συνεργασία με την Πλατφόρμα Τ/κυπρίων και Ε/κυπρίων Εκπαιδευτικών «Ενωμένη Κύπρος» (Ε/κυπριακό τμήμα), πραγματοποιεί το πρόγραμμα «Περίπατοι για την Ειρήνη». Ως μέρος του συγκεκριμένου προγράμματος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στον πρώτο μας περίπατο στη Λευκωσία. Ο περίπατος θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε σημαντικά ιστορικά σημεία της Λευκωσίας, τόσο στη βόρεια όσο και στη νότια πλευρά της πόλης, όπου οι έμπειροι ξεναγοί μας θα αναδείξουν όλες τις λεπτομέρειες που διέφευγαν μέχρι τώρα της προσοχής μας καθώς περπατούσαμε δίπλα από αυτές τις τοποθεσίες.


Η γλώσσα επικοινωνίας σε αυτό τον περίπατο θα είναι τα αγγλικά. Θα παρέχεται όμως παράλληλη μετάφραση στα τουρκικά και τα ελληνικά.


Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη 12 Ιανουαρίου 2011, η ώρα 16:00. Προτεραιότητα σε αυτούς τους περιπάτους θα δοθεί σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Ιστορία.



Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την UNDP-ACT/ USAID μέσω του προγράμματος “ENGAGE”, το οποίο πραγματοποιείται από το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ και το Management Centre.


Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:


Mine Kanol - Tel: 05338611592, Email: mine@postri.org
Loizos Loukaidis - Tel: 99578067, Email: loizos_loukaidis@msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: