Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Προσωπικές Επιθέσεις, Ύβρεις και Κοροϊδία!

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Πώς είναι δυνατό να μας κατηγορεί η ΑΚΙΔΑ για έλλειψη δεοντολογίας και ηθικής τάξης, να μας χαρακτηρίζει ειρωνικά «νέους ηγέτες» και την ίδια στιγμή, τα ίδια άτομα να μας χαρακτηρίζουν ανήθικους και μικροπρεπείς.


Τους ενόχλησαν οι αναφορές στην αρθρογραφία μας, επειδή κατηγορήσαμε την ΑΚΙΔΑ ξεκάθαρα για λαϊκισμό. Τους ενόχλησε η αναφορά μας ότι η Προοδευτική δεν αλλάζει χρώματα όπως το «χαμολιό» ανάλογα με τις κυβερνήσεις. Ενοχλήθηκαν από τη φράση «γερασμένη και αντινεανική ΑΚΙΔΑ». Όμως, παρέλειψαν την ουσία. Σε καμία περίπτωση δεν περιοριστήκαμε σε χαρακτηρισμούς, αλλά παραθέσαμε επιχειρήματα και γεγονότα τα οποία δεν μπήκε καν στον κόπο να αποκρούσει ή να απαντήσει η ΑΚΙΔΑ. Αντί αυτού, επιλέγει τα κτυπήματα κάτω από τη μέση, μέσω προσωπικών επιθέσεων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η ΑΚΙΔΑ, το έχει ξανακάνει και το 2005 όταν λασπολογώντας μας κατηγορούσαν και μας ονομάτιζαν για προβοκάτσια, με αφορμή επιστολή που στάλθηκε στα σχολεία και την οποία υπόγραφαν «πρώην ΑΚΙΔΑΙΟΙ». Παρεμπιπτόντως, 6 χρόνια μετά, ακόμα περιμένουμε τα πορίσματα της έρευνάς σας για την εν λόγω επιστολή...

"Γερασμένη και Αντινεανική ΑΚΙΔΑ"

Η αναφορά μας σε «γερασμένη και αντινεανική ΑΚΙΔΑ», σε καμία περίπτωση δεν είχε και δεν έχει να κάμει με τις ηλικίες των στελεχών της ΑΚΙΔΑ. Εμείς ποτέ δεν αναφερθήκαμε ούτε σε γέρους, ούτε σε νέους, ούτε σε μεσήλικες ηγέτες. Αυτό θα ήταν ηλικιακός ρατσισμός, κάτι που δε συνάδει ούτε με το ήθος ούτε με την ιδεολογία μας. Αντίθετα, η συγκεκριμένη αναφορά, έχει να κάμει με την αδυναμία της ΑΚΙΔΑ να εμπλέξει νέα πρόσωπα στη δράση της, γεγονός που την οδηγεί σε εκδηλώσεις άρνησης εναντίων των αντικαταστατών και συμβασιούχων συναδέλφων!


"Χαμολιοί"

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: