Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Φωτογραφικό υλικό για έκδοση CD


Η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, στα πλαίσια της πολιτιστικής της δράσης και προσφοράς, ξεκίνησε και ετοιμάζει CD με φωτογραφίες από την κατεχόμενη πόλη και τα κατεχόμενα χωριά της Επαρχίας Αμμοχώστου. Οι φωτογραφίες αυτές αφορούν σε εκκλησίες, τοπία, κτίρια, σχολεία, καθημερινή ζωή και είναι από την προ του 1974 περίοδο αλλά και πιο πρόσφατες.

Για να μπορέσουμε να καλύψουμε όλα τα χωριά της Επαρχίας μας, χρειάζεται η βοήθεια όλων. Επισυνάπτεται σχετικός κατάλογος με τα χωριά και τους οικισμούς της πόλης και επαρχίας Αμμοχώστου.

Σας παρακαλούμε θερμά, αν έχετε τέτοιες φωτογραφίες και θέλετε να μας βοηθήσετε, να μας τις στείλετε με κάποιο από τους τρόπους που αναφέρονται πιο κάτω μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011. Επίσης θα ήταν χρήσιμο αν κάθε φωτογραφία είχε κάποιο μικρό σχόλιο από σας για το θέμα, την τοποθεσία, τα πρόσωπα αλλά και τη χρονολογία λήψης της.



·       ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ στη διεύθυνση:
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Επαρχιακό Γραφείο Αμμοχώστου
Τ.Θ. 34341, 5402 Παραλίμνι
§  Παρακαλούμε όπως πίσω από τις φωτογραφίες ή στο φάκελο αποστολής γράψετε το πλήρες όνομά σας και τα στοιχεία σας (διεύθυνση και τηλέφωνο) έτσι ώστε αυτές να σας επιστραφούν άθιχτες.

·       ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση:
poedammochostou@yahoo.gr
§  Σε περίπτωση σάρωσης θα ήταν καλό να χρησιμοποιείται ψηλή ανάλυση.
§  Σε περίπτωση ψηφιακών φωτογραφιών (λόγω μεγέθους) θα ήταν καλό να αποστέλλονται μεμονωμένα ή μετά από αναπροσαρμογή μεγέθους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
          Ο Πρόεδρος       Μιχάλης Μουστακάς (99454590)
         Ο Γραμματέας   Αντώνης Τινής     (99406660)


Δεν υπάρχουν σχόλια: