Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα για μαζική και δυναμική παρουσία στην αυριανή κινητοποίηση του ΦΟΡΕΑ ενάντια στην αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης.


Η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών καλεί τα μέλη της, τους φίλους της και ολόκληρο το διδασκαλικό κόσμο, όπως δώσει μαζικό και δυναμικό παρών στην αυριανή κινητοποίηση του ΦΟΡΕΑ ενάντια στην αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης, η ώρα 15:30 έξω από τη βουλή των Αντιπροσώπων. 

Όλοι μαζί, νεολαία – φοιτητές – εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι, οφείλουμε αύριο να απαντήσουμε με το δικό μας δυναμικό τρόπο στην αντινεανική και αντικοινωνική πρόταση του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ για αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης και κατεπέκταση την αύξηση της ανεργίας στους νέους συνανθρώπους μας. 

Αύριο, Πέμπτη 22/03/2012  και ώρα 15:30 :
  •    απαντάμε σε αυτούς που προσπαθούν να κατασπαράξουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, 
  •  στέλλουμε μήνυμα αντίσταση και αντίδρασης στις νεοφιλελεύθερες και αποτυχημένες πολιτικές τους, 
  •  υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας, τα κεκτημένα μας και τη δημόσια εκπαίδευση.
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών θα είναι εκεί, έξω από τη βουλή, για να ορθώσει και το δικό της ανάστημα μαζί με τις υπόλοιπες οργανώσεις που συμμετέχουν στο ΦΟΡΕΑ, για να ενώσει τη φωνή της μαζί με τις εκατοντάδες χιλιάδες νέους και εργαζόμενους, για να αντισταθεί στις προθέσεις και επιθυμίες αυτών που επιδιώκουν  την αύξηση της ανεργίας και την καταστροφή της κυπριακής κοινωνίας.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Γραφείο Τύπου Προοδευτικής Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών
21/3/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: