Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έκθεση έργων τέχνης και εκδόσεων δασκάλων και νηπιαγωγών επαρχίας Λεμεσού στις 22-24 Μαΐου.


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΕΔ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έκθεση έργων τέχνης και εκδόσεων δασκάλων και νηπιαγωγών επαρχίας Λεμεσού στις 22-24 Μαΐου.


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Πολιτιστική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι θα γίνει και φέτος η καθιερωμένη Έκθεση Έργων Τέχνης δασκάλων και νηπιαγωγών επαρχίας Λεμεσού. Φέτος για πρώτη χρονιά η Έκθεση Έργων Τέχνης θα φιλοξενεί και βιβλία γραμμένα από δασκάλους και νηπιαγωγούς της επαρχίας μας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (16ης Ιουνίου – πρώην Γλάδστωνος 7, 3022 Λεμεσός) και θα είναι ανοιχτή από τις 22 μέχρι και τις 24 Μαΐου 2012. Τα εγκαίνια θα τελεσθούν από το γνωστό χαράκτη Χαμπή Τσαγκάρη την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 και ώρα 7:30μ.μ..

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα έργα ή τις εκδόσεις τους θα έπρεπε να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 99810088 (Νεκταρία Παπαδοπούλου) μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 για να συμπεριληφθούν τα ονόματα τους στην αφίσα της έκθεσης που θα σταλεί στα σχολεία. Για την άρτια διοργάνωση της έκθεσης τόσο στο τεχνικό της μέρος αλλά κυρίως σε ότι αφορά το αισθητικό της αποτέλεσμα, είναι αναγκαίο να τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις όπως:

• Οι πίνακες ζωγραφικής πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε πλαίσιο - κορνίζα. Στο πίσω μέρος να έχουν απαραίτητα ασφαλές σύστημα ανάρτησης και επικολλημένη ετικέτα με τα πλήρη στοιχεία του καλλιτέχνη.

• Οι διαστάσεις των έργων τέχνης δεν περιορίζονται.

• Ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να εκθέσει μέχρι δυο πίνακες ζωγραφικής. Στα τρισδιάστατα έργα δεν υπάρχει περιορισμός.

• Οι συνάδελφοι που θα εκθέσουν κάποιο βιβλίο χρειάζεται να προσκομίσουν στο χώρο της έκθεσης ένα μόνο αντίτυπο.

• Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών δεν επιτρέπεται να αναρτηθούν τιμές στα έργα και βιβλία που θα βρίσκονται στην έκθεση.

• Τα έργα και οι έντυπες εκδόσεις θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 μεταξύ των ωρών 2:30 – 5:30 μ.μ.

• Μετά το πέρας της έκθεσης, οι καλλιτέχνες πρέπει να παραλάβουν τα έργα τους από τον εκθεσιακό χώρο την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 μεταξύ των ωρών 4:00 – 7:00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.



ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: