Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Αιμοδοσία ΠΟΕΔ Λάρνακας


Ε.Γ. ΠΟΕΔ Λάρνακας: Ψάχνουμε  παίχτες από όλες τις ομάδες ! Εκδήλωση αιμοδοσίας στις 8 Μαϊου  αφιέρωμα στη μνήμη των αποθανόντων εκπαιδευτικών των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Ψάχνουμε  παίχτες από όλες τις ομάδες !
 (Α+,Β+,ΑΒ+,Ο+,Α-,Β-,ΑΒ-,Ο-)
Δώσε αγάπη ….. Είναι στο αίμα σου !!!
Αγαπητέ/ή  συνάδελφε/ισσα ,
        Η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Λάρνακας  σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας,  διοργανώνει  αιμοδοσία  και προσκαλεί  όλους τους συναδέλφους, αιμοδότες και μη,  όπως συμμετέχουν.
        Η αιμοδοσία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των εκπαιδευτικών των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου  που απεβίωσαν ενώ ήταν ακόμα εν υπηρεσία  την τελευταία δεκαετία. Για το λόγο αυτό στην εκδήλωση θα τελεστεί τρισάγιο εις μνήμην  των αποθανόντων συναδέλφων, ενώ θα παραστούν και μέλη των οικογενειών τους.
        Σε μια εποχή που  η ανάγκη για αίμα είναι αυξημένη, η συμμετοχή τόσο η δική μας, όσο και συγγενών και φίλων μας στην αιμοδοσία, είναι απαραίτητη. Από  τη μια  συμβάλλουμε  στην επάρκεια αίματος για να βοηθήσουμε όσους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται και από την άλλη αναδεικνύουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Οργάνωσής μας, τιμώντας παράλληλα και τη μνήμη συναδέλφων μας που έχασαν πρόωρα τη ζωή τους.
       Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη  8 Μαϊου 2012 και ώρα 18:30 – 20:30 στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων Λάρνακας .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: