Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

(π) ΑΔΕ (δ)

ΠάδεΔ


Θα προτιμούσα να μη χρειαζόταν να γράψω αυτό το άρθρο. Θα προτιμούσα να μη χρειαζόταν να καταφερθώ εναντίον συναδέλφων που εκτιμώ. Πώς όμως να σιωπήσω μετά από τη χθεσινή στάση των στελεχών της ΠΑΔΕΔ στις κατά Επαρχίες Γενικές Συνελεύσεις; Πώς να μην καταδικάσω την εκ νέου απόπειρά τους για διασύνδεση των μέτρων για τα εκκρεμούντα αιτήματα του κλάδου με τα αιτήματα που αφορούν στην Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση (Αναλυτικά Προγράμματα, Επιμόρφωση για τα νέα Αναλυτικά Προγράμματα, Ωρολόγιο Πρόγραμμα κλπ.)



Για ακόμα μια φορά θα βάλω τα γεγονότα κάτω στο χαρτί για να κρίνει από μόνος του ο κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος συνάδελφος. Να λοιπόν πώς έχουν τα γεγονότα και ας με διαψεύσει κάποιος. Εξάλλου, υπάρχουν και τα πρακτικά…



Έχει περάσει μόνο μια εβδομάδα από την τελευταία συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ. Στη συγκεκριμένη συνεδρία λήφθηκαν δύο ξεχωριστές αποφάσεις. Η μια αφορούσε στα εκκρεμούντα αιτήματα του κλάδου και η δεύτερη στην πορεία εφαρμογής της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης (ΕΜ).




Δεν υπάρχουν σχόλια: