Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ένα ηχηρό μήνυμα από τους δασκάλους της Λάρνακας προς την ΠΟΕΔ

Στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των μελών της ΠΟΕΔ οι δάσκαλοι της Λάρνακας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς την οργάνωση, ένα μήνυμα που πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη αν θέλει να συνεχίσει να εκφράζει τη βάση των μελών της. Φανερά προβληματισμένοι, με πολλά ερωτηματικά, ψήφισαν 56 υπέρ της λήψης μέτρων και 43 εναντίον (σημειώνονται για χάρη της ιστορίας και τα τρία λευκά).

Οι απόψεις και προβληματισμοί που κατατέθηκαν από άτομα που ανήκουν σε όλους τους χώρους προσφέρουν τροφή για προβληματισμό και δείχνουν το δρόμο της ευθύνης σε κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις αποφάσεις που λαμβάνονται. Για τούτο και κρίνεται σκόπιμο να κατατεθούν.

Παρόλη την έντονη προσπάθεια να διαχωριστούν τα θέματα της μεταρρύθμισης και της επιμόρφωσης από την ενδεχόμενη λήψη μέτρων για τα εκκρεμούντα ζητήματα, η εξαγγελία της ΠΟΕΔ για αναστολή της συμμετοχής στην επιμόρφωση και σε συνέδρια, εκλήφθηκε ως προάγγελος του είδους των μέτρων που η ΠΟΕΔ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της να πάρει κι όχι ως μέτρο πίεσης.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: