Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Στο πλειυρό Δασκάλων και Νηπιαγωγών η Προοδευτική

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής Χρονιάς η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών εύxεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Εκφράζουμε την πεποίθηση ότι n νέα σχολική χρονιά αρχίζει με αισιοδοξία και καλύτερες προσδοκίες τόσο για την ομαλή λειτουργία των σχολείων όσο και γενικότερα για την αναβάθμιση της Παιδείας του τόπου.
Η νέα κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια και το διακηρυγμένο πρόγραμμά της για την Εκπαίδευση, αποτελεί για μας εγγύηση ότι θα προχωρήσουμε στη σωστή πορεία για την υλοποίηση, σταθερά και προγραμματισμένα, τnς Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης.
Θα βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των δασκάλων και νηπιαγωγών για προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συστηματικά για ικανοποίηση των συνδικαλιστικών αιτημάτων της ΠΟΕΔ.
Ελπίζουμε κάποια προβλήματα που υπάρχουν να ξεπεραστούν σύντομα και να μην εμποδίσουν την ομαλή έναρξη των μαθημάτων. Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να μην δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους καλοθελητές να εκμεταλλεύονται τα προβλήματα αυτά και να μηδενίζουν τα πάντα. Καλούμε τέλος την ΕΕΥ να εργαστεί άμεσα για τους διορισμούς των δασκάλων Ειδικής Εκπαίδευσης.
Καλήν αρχή και ... Προοδευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: