Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Πολιτιστικές Παρεμβάσεις από την Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών


Η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η μόνη εκπαιδευτική Κίνηση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που τολμά να προσφέρει στους εκπαιδευτικούς πολιτιστικές διεξόδους, θέατρα - συναυλίες - κλπ, ξεκινά τις φετινές Πολιτιστικές της Παρεμβάσεις, με το θέατρο "Κατσαρίδα", στο θέτρο Rialto στη Λεμεσό.


Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Οκτωβρίου

"Κατσαρίδα"


Η μεγάλη επιτυχία του θεάτρου του Νέου Κόσμου φτάνει επιτέλους και στην Κύπρο κουβαλώντας πλήθος βραβείων και διθυραμβικές κριτικές. Κείμενο - Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου. Μουσική: Κώστας Γάκης Ηθοποιοί: Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Παπαγεωργίου. Σε συνεργασία με την Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών.
"Οι απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας Ιωάννας, που αγωνίζεται να κατακτήσει ένα στόχο ζωής, να ανέβει στο φεγγάρι. Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους (απʼ την καλή κι απʼ την ανάποδη) και ταυτόχρονα διατηρεί ακλόνητη την πίστη της στο μεγάλο όνειρο. Αυτή άλλωστε είναι και το μόνο μέσο που διαθέτει για να το πραγματοποιήσει."


Εξασφαλίσαμε για τους εκπαιδευτικούς δωρεάν δεύτερο εισιτήριο Πληροφορίες Ρίκκος Αγαθοκλέους 99625691

Πάμε Θέατρο με την Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Τιμή Εισόδου 12 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: