Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Συγκέντρωση Τοπικών Υπευθύνων ΠΟΕΔ Λευκωσίας

Β΄ Ενημερωτική Συγκέντρωση Τοπικών Υπευθύνων και Γενικών Αντιπροσώπων Λευκωσίας

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι,

Το Επαρχιακό Γραφείο Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας σας πληροφορεί ότι την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009, η ώρα 12:15, στο δημοτικό Σχολείο Σταυρού, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ενημερωτική συγκέντρωση Τοπικών Υπευθύνων και Γενικών Αντιπροσώπων Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας.

Παρακαλούμε τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους, που ο διδασκαλικός σύλλογος του σχολείου τους, τους έχει ορίσει Τοπικούς Υπεύθυνους Π.Ο.Ε.Δ. Λευκωσίας, όπως μεριμνήσουν για την παρουσία τους στη συγκέντρωση. Η παρουσία των Τοπικών Υπευθύνων ΠΟΕΔ στη συγκέντρωση, θεωρείται απαραίτητη.

Ταυτόχρονα επιθυμούμε να σημειώσουμε τα εξής :
· Σύμφωνα με το καταστατικό της Οργάνωσης, ο Τοπικός Υπεύθυνος ΠΟΕΔ ενημερώνεται από το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ και στη συνέχεια ενημερώνει τους υπόλοιπους συναδέλφους. Για το σκοπό αυτό, το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας έχει, από τη φετινή σχολική χρονιά, τακτική επικοινωνία με τους Τοπικούς Υπευθύνους ΠΟΕΔ μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου. Θα παρακαλούσαμε τους συνάδελφους που δε λαμβάνουν email από το Επαρχιακό Γραφείο ΠΟΕΔ Λευκωσίας, όπως μας αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση poedlefkosias@gmαil.com, για να τους προσθέσουμε στη λίστα επαφών.
· Σε κάθε διδασκαλικό σύλλογο πρέπει να υπάρχει Φάκελος ΠΟΕΔ, ο οποίος να ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από τους Τοπικούς Υπευθύνους ΠΟΕΔ για τις αποφάσεις, οδηγίες ή δραστηριότητες της Οργάνωσης.
· Παρακαλούμε τους Διευθυντές / Διευθύντριες των σχολείων της Επαρχίας Λευκωσίας, όπως σε κάθε συνεδρία του διδασκαλικού συλλόγου, παραχωρούν χρόνο στον Τοπικό Υπεύθυνο ΠΟΕΔ για να ενημερώνει το διδασκαλικό σύλλογο για τα θέματα που αφορούν το Επαρχιακό Γραφείο ή την Οργάνωση, όποτε υπάρχει ενημέρωση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Απόστολος Σκουρουπάτης
Πρόεδρος Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λευκωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: