Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Εκλογές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Μετά την ανάδειξη της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών σε πρώτη δύναμη στο ΑΞΙΚ, στο FREDERICK, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο ΤΕΠΑΚ, η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, δίνει την Πέμπτη 19 Μαρτίου, τη μεγάλη μάχη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η φιλοσοφία της διεκδίκησης, της αγωνιστικότητας και της μαχητικότητας που προβάλει η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών, αναμετριέται με την αδράνεια, τη συντήρηση, την αδιαφορία που εκπροσωπεί η Πρωτοπορία.
Μια διεκδικητική - αγωνιστική ΦΕΠΑΝ μπορεί να επιτευχθεί μόνον μέσα από την ενδυνάμωση της μεγάλης Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης, της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών.
Η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπως την Πέμπτη 19 Μαρτίου προσέλθουν στις κάλπες και στηρίξουν την παράταξη που καθιερώθηκε στις καρδιές όλων μας ως η παράταξη της διεκδίκησης, ως παράταξη της πάλης και των αγώνων, ως η παράταξη του Φοιτητή. Καλούμε τους δημοκρατικούς προοδευτικούς εκπαιδευτικούς, όπως στηρίξουν την Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών, και με τη ψήφο τους να στείλουν μήνυμα σε ολόκληρη την κοινωνία, μήνυμα αγώνα, μήνυμα διεκδίκησης, μήνυμα ενάντια στην αδιαφορία τη συντήρηση και την αδράνεια.
Οι κάλπες θα είναι ανοικτές από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στη ΦΕΠΑΝ φοιτητές. Οι φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής και της Σχολής Θετικών Επιστημών θα ασκήσουν το δικαίωμα της ψήφου τους στα κτήρια της Πανεπιστημιούπολης, ενώ οι φοιτητές όλων των υπόλοιπων Σχολών θα ψηφίσουν στα κεντρικά κτήρια του Πανεπιστημίου Κύπρου (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία).Για τη ψηφοφορία είναι απαραίτητη η προσκόμιση φοιτητικής ή πολιτικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης ή γενικά οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πάυλο Σκουρουπάθη 96674688.

Δεν υπάρχουν σχόλια: